Best Price

Tarief de 28 juli 2019

vanaf 62€

Date picker
Kamer 1
Kamer 2
Kamer 3
Kamer 4
Kamer 5
Kamer 6
Kamer 7
Kamer 8
Kamer 9

Meer criteriaMinder criteria
(Actiecode, IATA)

VOORUITKIJKEN IS GELD BESPAREN!

Boek uw kamer minstens 5 dage van tevoren en bespaar 15%

> Meer informatie

Verblijfsideeën, weekenden en excursies in en rondom Gent

Vanaf uw Campanile hotel Gent is het maar 5 kilometer tot het centrum van deze mooie Oost-Vlaamse hoofdstad, die een rijk cultureel en historisch erfgoed heeft. De gezellige oude stadskern met zijn mooie pleintjes, bruggen over de rivier die dwars door Gent loopt, de boetiekjes en restaurants zijn meer dan de moeite waard. Bezoek het imposante Gravensteen, de enige overgebleven middeleeuwse burcht die Vlaanderen nog kent. Het is volledig intact en toegankelijk voor publiek. Of bewonder de Sint-Baafskathedraal met zijn mooie koorgang en kapellen, zijn altaarstuk De aanbidding van het Lam Gods van Jan Van Eyck of de Bekering van Sint-Bavo van Peter Paul Rubens.

Voor wie eens een dagje buiten de stad wil doorbrengen is het Paradiso park, op 35 kilometer afstand van Gent, een mooie gelegenheid om van de natuur te genieten. Dit historisch dierenpark vlakbij Bergen in de provincie Henegouwen herbergt een brede waaier aan dieren binnen de oude muren van een 12de-eeuwse abdij. Ook het Bellewaerde park in Ieper, een dierenpark en pretpark in één, op 45 kilometer van uw hotel, is een heuse attractie voor het hele gezin.

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het sportcentrum op 5 kilometer van het hotel. En voor een avondje uit biedt Gent restaurants, bioscopen, theaters en tal van gezellige, typisch Vlaamse, café's. Een aanrader voor jong en oud.

Sluiten